26/04/2021

Vill i Vann Camp – en sommerleir for ungdom 2021

Vill i vann Camp Logo. En sommerleir for ungdom

Vill i Vann Camp for ungdom

Vill i vann Camp er en sommerleir for ungdom mellom 12-16 år, som planlegges og arrangeres av ungdommer i Asker Svømmeklubb.

Sommerleiren avholdes i uke 25, i og ved Holmen Svømmehall.

Norges Svømmeforbund logo. Her brukt til Vill i vann camp, en sommerleir for ungdom

Støtte fra Norges Svømmeforbund

Asker Svømmeklubb har blitt plukket ut til å få lov til å arrangere Vill i Vann Camp av Norges Svømmeforbund (NSF). Sommerleiren bygger på NSF’s aktivitetstilbud Vill i Vann.

Sparebankstiftelsen DNB logo

Støtte fra Sparebank stiftelsen

Sparebankstiftelsen DNB har tildelt midler til sommerleiren som gjør at Vill i Vann Camp er nesten gratis for deltakerne. Hver deltaker betaler kun 250 kr i medlemskontigent til Asker Svømmeklubb.


En egen sommerleir for ungdom

Vill i Vann Camp foregår mandag-fredag i uke 25. Sommerleiren har plass til 15 deltakere, som får delta kostnadsfritt utenom en medlemskontigent til klubben på 250 kroner. Aktivitetene vil foregå fra klokken 09.00-16.00 hver dag med et bredt spekter av innhold tilpasset ungdommer.

Vill i vann Camp konseptet går ut på at man kombinerer aktiviteter inne, ute, i basseng, sjø og helt andre idretter en det som går under svømming. Aktivitetene som foregår i bassenget (2 timer hver dag) baserer seg på øvelser fra svømming, stup, minipolo og synkronsvømming. Utendørs vil aktivitene kunne spenne seg fra Open Water Svømming, kano/kajakk, SUP, ballspill, friluftsliv og andre idretter. Våre dyktige instruktører som også er ungdommer vil planlegge og gjennomføre leiren av, med og for ungdommer.

Ungdommene vil også få en god lunch hver dag. Informer oss gjerne om allergier og andre hensyn etter påmelding.


Forkunnskaper

Leiren er åpen for påmelding for medlemmer i Asker Svømmeklubb og for ungdommer som ikke er medlem av klubben. For at ungdommene skal få et best mulig utbytte av sommerleiren er det viktig at man er svømmedyktig (kan svømme minst 200meter på mage og rygg, dykke og flyte), og trives på dypt vann både i bassenget og i sjøen.

Program for sommerleiren

Selve aktivitetsprogrammet vil planlegges av de dyktige instruktørene våre, og vil legges ut her samt sendes på epost til påmeldte deltakere. Nedenfor ser du estimert tidsskjema for sommerleiren.

09.00-11.00 Uteaktiviteter
11.00-12.00 Lunch
12.00-14.00 Aktiviteter i basseng
14.00-16.00 Uteaktiviteter

Påmelding og fakturering

Du melder deg på til Vill i Vann Camp for ungdom på tryggivann.no.
Her registrerer du deg og vil også få tilsendt faktura for medlemskontigent på 250 kr ca en uke før oppstart av sommerleiren.

Medlemskontigenten sikrer at ungdommene er forsikret under aktiviteten, og gir også rett på en rekke medlemsfordeler hos oss. Disse kan du lese om her>


Har du spørsmål til sommerleiren?

Dersom du lurer på noe angående Vill i Vann Camp 2021 kan du ta kontakt med oss på kurs@askersvom.no så vil vi besvare spørsmålene dine så raskt som mulig.