Velkommen til ASK Oppstartsleir uke 33 – oppdatert info

30/06/2017

Hei svømmevenner,

Viktig info: Grunnet at mange starter i skolen allerede 17.august har vi endret svømmetiden på oppstartsleiren for de eldste gruppene til kl.16.30-18.30 torsdag og fredag. Vi håper at dette gjør at flest mulige kan være med på oppstartsleiern. Onsdag 16.august er uforandret da vi skal til Tryvann. Se oppdatert program under!

Ønsker alle en fin sommer med mye sol, bad og familietid. Kroppen trenger restitusjon og hvile, og vil forhåpentligvis være klar for en ny spennende svømmesesong med Asker svømmeklubb til høsten!

Vi ønsker Start, Konkurranse 1 & 2, Elite Ung, Elite Jr, Speed Elite & Training og Elite Sr velkommen til ASK Oppstartsleir 2017. Vi har lagt opp til noen hyggelige dager med svømming, landtrening, sosiale aktiviteter og moro!

Start, Konkurranse 1 & 2 og Elite Ung begynner mandag 14.august og Elite Jr, Speed Elite & Training og Elite Sr begynner onsdag 16.august.

Kostnad:

– 1200 kr (Start, Konkurransen 1 & 2, Elite Ung)

– 1000 kr (Elite Jr, Speed Elite & Training, Elite Sr)

Faktureres i etterkant av leieren. Kostnaden dekker utgifter i forbindelse med Bootcamp, Cross Fit, Yoga, transport og inngang Høyt & Lavt Tryvann, grillmat og frukt.

Påmelding:

Gjerne så fort som mulig, men senest 1. august 2017. Send til admin@askersvom.no.

 

Med ønske om en riktig fin sommer hilsen Asker svømmeklubb