Treningstider og grupper høst 2017

14/08/2017

Da er endelig høstens treningstider og grupper klare for distribusjon. Vi takker for at dere har vært så tålmodige.

TRENINGSTIDER

Treningstidene er noe forskjellig fra i våres og det skyldes at vi har fått tildelt andre tider fra kommunen.

Medley og Speed training er nå slått sammen til en gruppe som heter Speed training. På onsdager vil gruppen deles i 2 grunnet at vi kun har 2 baner.

Vi har nå en flott ny svømmehall som vi skal ta godt være på i tiden som kommer. På Landøya var vi i stort sett alene, men nå vil publikum være tilstede hver dag i hele åpningstiden. Dette betyr av vi som idrettsklubb må vise respekt og hensyn til alle mosjonssvømmere som besøker Holmen svømmehall. Vi ønsker forhold i hallen som er ryddig og sikkert.

All landtrening (DL) på Holmen vil foregå i gymsalen i kjelleren, hvis ikke annet er kommunisert. Landtrening på Risenga er på bassengkanten.

Alle svømmere vil få utdelt armbånd med sine treningstider innprogrammert. Det vil være en kostnad på 100kr per person i pant som hver enkelt må betale. Mer informasjon om dette kommer.

For at vi skal få lov å lagre utstyrsnettene i svømmehallen er alle ansvarlige for å skylle utstyret i rent vann etter hver trening før nettene henges opp i lagerrommet ved terapibassenget. Hvis dette ikke overholdes er alle nødt å ta hjem utstyret hver dag.

Spørsmål om treningstider og gruppene rettes til trenerne.