To fine dager på Skjetten Open

18/09/2016

Høstsesongens første stevne ble avholdt i strålende sommervær! Nesten like varmt ute – som inne, men bare nesten… Selv om det var rekordmange svømmere som ville teste formen etter sommeren, klarte arrangøren å dra dette vel i havn.  Det så ut som de fleste hadde det fint og koste seg mellom øvelsene. Og ikke minst var Asker Svømmeklubb tydelig tilstede med våre 54 deltagere, noe som for øvrig gjorde oss til 3.dje største klubb. Flott!

Hensikten med å delta på Skjetten Open var å ta status etter sommeren for svømmere og trenere, samt bruke dette som et treningsstevne. For de yngre svømmerne var det en fin gjennomkjøring av stevnerutiner og etablering av gode konkurransevaner. Oppvarming, innsvømmingsprogram, sprinter, mat og drikke, stretching og ny oppvarming… Det er mye å tenke på underveis, men inntrykket i etterkant er at de var kjempeflinke til å følge opp. Vi er godt i gang med å få gode vaner på plass. For de litt mer erfarne svømmerne var hensikten å ta status på treningsmomentene vi har jobbet med den siste tiden, her tror vi stevnet også ga bra utbytte.

Tidsmessig svingte resultatene ganske mye – som seg hør og bør etter 4 uker oppstartstrening, men vi gleder oss over at en god andel svømmere satt nye personlige rekorder, i dette ikke helt lettsvømte bassenget, og hovedsakelig – uten konkurransedrakter…