Takk for en flott uke med sommeraktiviteter!

25/06/2021
Sommeraktiviteter, diplom for gjennomført svømmeundervisning

Første uke med sommeraktiviteter vel gjennomført!

For en uke dette har vært! Over 180 barn har deltatt på ulike sommeraktivitetstilbud hos oss denne uken, og hele 18 instruktører har stått på hver eneste dag. Solen har tittet frem nesten alle dager og vi har hatt full aktivitet innendørs og utendørs.

Første uke med Sommersvøm


Sommersvøm er finansiert med midler fra Gjensidigestiftelsen, som gjør at vi kan tilby gratis svømmeundervisning til hele 360 barn i sommer! Denne uken hadde vi de første 60 barna på sommersvøm, og vi synes det har gått så bra! Instruktørene våre har planlagt undervisningen godt i forkant for hver eneste dag, og det ser vi at har gitt gode resultater. Barna har smilt og kost seg på sommersvøm, og foresatte har gitt gode tilbakemeldinger. Vi er veldig glade for å kunne bidra til at så mange barn og unge får 10 timer gratis svømmeundervisning i sommer! Nå gleder vi oss til de neste ukene av Sommersvøm.

En av våre hyggelige foresatte sier følgende:

Tusen takk for fantastisk tilbud og innsats. Barna digger det!

Sommersvøm blir avsluttet med utdeling av diplomer til alle deltakerne. Tusen takk til alle som har meldt seg på! Vi håper dere har kost dere masse og fått en flott opplevelse i svømmehallen.

Rekordantall på Splashcamp!


Splashcamp har denne uken hatt hele 47 deltakere fordelt på begynner og videregående opplæring. De har kost seg ute i solen med SUP, Kano, tur, ballspill, rebusløp og mye mer. Innendørs har de hatt 2 timer svømmeundervisning hver dag, med øvelser fra svømmeskolen i tillegg til andre aktiviteter som synkron, stup og minipolo. Deltakerne har også hatt livredning i bassenget, og gått gjennom livredningsteori. Nå gleder vi oss til splashcamp i uke 26 og 32!

Vill i Vann Camp


Denne uken har vi også vært så heldig å få arrangere vår aller første Vill i Vann camp for ungdommer! Campen er finansiert av Sparebankstiftelsen DNB og Norges Svømmeforbund. Den har derfor vært helt gratis for ungdommene, utenom en medlemskontigent på 250 kr. Vill i Vann campen har vært med, av og for ungdommer, som vil si at våre tre dyktige instruktører Leo, Oceane, og Sigvart har planlagt og gjennomført hele campen. Vi tror ungdommene har kost seg masse med aktiviteter i svømmehallen og utendørs, med mye bruk av SUP og Kajakk! Vi håper vi kan arrangere Vill i Vann Camp neste år også.

Intensiv svømmeopplæring


For første gang har vi også arrangert Intensiv Svømmeopplæring på Holmen Svømmehall. Her har deltakerne vært meldt på hval, skilpadde, pingvin eller selunge nivå. De har hatt undervisning i 40 minutter hver dag, mandag-torsdag, med fokus på delmål fra de ulike nivåene. Svømmeopplæring som går over flere dager på en uke kan ofte gi høyere læringsutbytte, og det er derfor gledelig at mange av deltakerne gikk videre til neste nivå!

En av våre hyggelige foresatte har gitt oss følgende tilbakemelding på hennes barns opplevelse:

Han er storfornøyd og har kost seg masse!

Vi gleder oss til resten av sommeren, full av sommeraktiviteter!