05/03/2016

SYNKRONSKOLEN

Vårt opplæringssystem – Stjernesystemet

Vi benytter et program som heter stjernesystemet (utviklet i Canada under navnet Star Program) som er en nivåsystem innen synkron som angir hvilket nivå utøveren er på. Dette er det nasjonale systemet for synkronopplæring i Norge. Stjernesystemet har 17 nivåer, fra nybegynner til elite. Et nivå kalles en stjerne eller en superstjerne. Det er 10 stjernenivåer og 7 superstjerne nivåer.

Vi gjennomfører tester tilhørende stjerneprogrammet i løpet av semesteret, og utøverne øker til neste nivå etter å ha bestått en stjerne.

Synkronskolen

Synkronskolen tar for seg stjerne 1 og 2 i stjernesystemet og er våre nybegynnerkurs i synkronsvømming. Her lærer du deg de grunnleggende elementene i synkronsvømming, med fokus på sculling, kroppsposisjoner og enkle figurer utført på magen og ryggen. Du lærer også enkle koreografier i vannet og får være med på våre sommer og juleoppvisninger.

Synkronskolen er morsom, lærerik og veldig inkluderende. Utøverne på Synkronskolen har felles landtrening med treningsgruppene våre, slik at de blir godt kjent på tvers av aldersgrupper og nivåer.

Hva skal til for å begynne?

Du kan begynne hos oss hvis du er over 5 år gammel, og er svømmedyktig – med svømmedyktig mener vi at du bør ha bestått kravet fra selungekurset til Norges Svømmeskole som er:

Stupe uti på dypt vann – svømme 12,5 meter på magen – skifte retning – svømme 2-3 meter mot startstedet – stoppe – flyte i 30 sekunder – svømme på ryggen tilbake til utgangspunktet.

Vi tilbyr gratis prøvetimer, bare ta kontakt med oss på forhånd for å komme og prøve

Hva trenger du på trening?

– Badehette
– Badedrakt
– Neseklype
– Dykkebriller (ikke dykkemaske)
– Treningstøy til landtrening
– Drikkeflaske
– Håndkle

Hvor lenge varer et synkronskolekurs?

Synkronskolen går 1 dag i uken. Synkronskolen går kontinuerlig, som vil si at du er påmeldt og får en faktura månedlig, frem til du selv melder deg av.

Når man er ferdig med stjerne 1 og stjerne 2 vil man kunne bli flyttet videre til en av våre treningsgrupper.

Hvem kan jeg kontakte?
TBA

Ønsker du å begynne med synkron?
All registrering skjer gjennom www.tryggivann.no


NorgesSvommeskoler_Original-2
Navnet Norges Svømmeskole, logo, merker og kursnavn er registrerte varemerker som tilhører Norges Svømmeforbund, og kan ikke brukes av andre uten skriftlig tillatelse fra Norges Svømmeforbund.