05/03/2016

SYNKRONSKOLEN

Vårt opplæringssystem – Stjernesystemet 
Vi benytter et program som heter stjernesystemet (utviklet i Canada under navnet Star Program) som er en nivåsystem innen synkron som angir hvilket nivå utøveren er på. Dette er det nasjonale systemet for synkronopplæring i Norge. Stjernesystemet har 17 nivåer, fra nybegynner til elite. Et nivå kalles en stjerne eller en superstjerne. Det er 10 stjernenivåer og 7 superstjerne nivåer.

Vi gjennomfører tester tilhørende stjerneprogrammet i løpet av semesteret, og utøverne øker til neste nivå etter å ha bestått en stjerne.

Synkronskolen
Synkronskolen tar for seg stjerne 1 og 2 i stjernesystemet og er våre nybegynnerkurs i synkronsvømming. Her lærer du deg de grunnleggende elementene i synkronsvømming, med fokus på sculling, kroppsposisjoner og enkle figurer utført på magen og ryggen. Du lærer også enkle koreografier i vannet og får være med på våre sommer og juleoppvisninger.

Synkronskolen er morsom, lærerik og veldig inkluderende. Utøverne på Synkronskolen har felles landtrening med treningsgruppene våre, slik at de blir godt kjent på tvers av aldersgrupper og nivåer.

Ønsker du å begynne med synkron?
All registrering skjer gjennom www.tryggivann.no


NorgesSvommeskoler_Original-2
Navnet Norges Svømmeskole, logo, merker og kursnavn er registrerte varemerker som tilhører Norges Svømmeforbund, og kan ikke brukes av andre uten skriftlig tillatelse fra Norges Svømmeforbund.