Stem på oss i klubben i mitt hjerte!

18/11/2020

Vi er med i Klubben i mitt hjerte, hvor vi konkurrerer om flotte pengepremier. Vi håper alle støttespillere der ute som har et hjerte i klubben – venner og bekjente, familie, medlemmer og blodfans, kan hjelpe laget vårt med å vinne!

Du kan istedenfor en vaffel på loppemarkedet, loddsalg på butikken eller kakesalg på døra, støtte vår digitale dugnad ❤

Ditt bidrag vil være med på å støtte arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i i vårt nye klubbhus. Vi vil veldig gjerne gjøre klubbhuset vårt til en sosial møteplass hvor man kan spise, snakke, spille, leke og det man måtte ønske. Hva slags utstyr vi kjøper inn vil utøverne selv være med på å bestemme. Klubbhuset skal være en arena hvor man kan komme før trening, etter trening, i helger og på fritiden. I tillegg vil klubbhuset benyttes til sosiale samlinger og andre arrangementer.

Stem frem ditt favorittlag!

Klubben i mitt hjerte er en årlig kampanje i regi av Norges Idrettsforbund, P4, SpareBank 1 og Spleis. 400 000 kroner skal deles ut til lag og klubber i perioden 14-27 november. Hjelp favorittlaget ditt med å vinne flotte pengepremier ved å stemme på oss!

Du finner spleisen vår her>>