19/02/2021

Sommeraktiviteter

Sommeraktiviteter og sommerleir

Bli med på sommerleir eller sommeraktivitet med oss i sommer!


I Asker Svømmeklubb kan du få være med på mange morsomme aktiviteter i sommer, enten det er sommerleir eller aktivitetstilbud! Selv med Corona og «hjemmesommer» er det fult mulig å få morsomme og sosiale opplevelser, nye venner og kanskje du lærer deg noe nytt! Vi har planlagt et variert tilbud av aktiviteter for barn og unge.

Påmelding og fakturering sommerleire

All påmelding skjer via tryggivann.no. Her vil du se ledige plasser på hver enkelt sommerleir og melde på til de tilbudene du ønsker at ditt barn eller ungdom skal delta på.

Corona:
Aktivitetene vil bli avholdt etter gjeldende retningslinjer. Faktura blir sendt ut 1-2 uker før oppstart. Dersom aktiviteten blir avlyst grunnet Corona vil eventuelle innbetalinger refunderes. Dersom sommerleiren blir avholdt refunderes kun innbetalt beløp med legeærklæring.

Sommerleire og sommeraktiviteter 2021

Sommerleir for barn: Splashcamp

Sommerleir: Splashcamp

Splashcamp er en sommerleir med fokus på utvikling av svømmeferdigheter, uteaktiviteter og lekbasert mestring. Her deles deltakerne inn etter begynner eller videregående nivå i bassenget og er ellers sammen på andre aktvititeter. Iløpet av uken får man også prøvd seg på noe livredning og våre andre svømmegrener.

Aldersgruppe: 5-12 år
Aktivitetsuker: 25, 26, 32
Sted: Holmen Svømmehall (25, 26), Risenga Svømmehall (32)

Sommerleir for barn: Outdoor Adventure Camp

Sommerleir: Outdoor Adventure Camp

Outdoor Adventure Camp er en sommerleir med fokus på utaktiviteter og friluftsliv. Her går vi på turer i skog og mark, bader og svømmer i sjøen og har morsomme aktiviteter utendørs. Leiren arrangeres med base utenfor Holmen Svømmehall og passer for alle barn og unge som trives med aktiviteter utendørs.

Aldersgruppe: 7-12 år
Aktivitetsuker: 31, 32
Sted: Base utenfor Holmen Svømmehall

Intensiv svømmeopplæring/svømmekurs

Intensiv svømmeopplæring

Intensiv svømmeopplæring er svømmeopplæring som går over 4 dager i utvalgte skoleferie uker. Opplæringen går til samme tid og sted mandag, tirsdag, onsdag og torsdag de aktuelle ukene, og har også samme instruktør hver gang. Hver opplæringsøkt er på 40 minutter, og har samme delmål som den ordinære begynneropplæringen.

Aldersgruppe: 5-11 år
Aktivitetsuker: 25, 26
Sted: Holmen Svømmehall

Camp Risenga - sommerleir for barn

Sommerleir: Camp Risenga

Camp Risenga er en fleridrettscamp for barn og unge mellom 7 og 12 år, og er en flott arena for å prøve seg på flere idretter og danne nye bekjentskaper. Sommerleiren har fokus på aktiviteter innen svømming, turn og tennis, og er et samarbeid mellom Asker Svømmeklubb, Asker Turnforening og Asker Tennisklubb.

Aldersgruppe: 7-12 år
Aktivitetsuker: 31
Sted: Risenga idrettsområde

Camp Holmen logo - sommerleir for barn

Sommerleir: Camp Holmen

Camp Holmen er en fleridrettscamp for barn og unge mellom 7 og 12 år, og er en flott arena for å prøve seg på flere idretter og danne nye bekjentskaper. Sommerleiren har fokus på aktiviteter innen svømming, turn og judo! Sommerleiren er et samarbeid mellom Asker Svømmeklubb, Asker Turnforening og Asker Judoklubb.

Aldersgruppe: 7-12 år
Aktivitetsuker: 26
Sted: Holmen idrettsområde

Vill i vann camp logo - en sommerleir for ungdom

Vill i Vann Camp – en sommerleir for ungdom

Vill i Vann Camp er en sommerleir av, for og med ungdom i Asker. Sommerleiren tar for seg aktiviteter inne, ute, i basseng, sjø og øvelser fra ulike idretter. I bassenget baserer aktiviteten seg på øvelser fra svømming, stup, minipolo og synkronsvømming. Utendørs vil aktivitene kunne spenne seg fra Open Water Svømming, kano/kajakk, SUP, ballspill, friluftsliv og andre idretter.

Aldersgruppe: 12-16 år
Aktivitetsuker: 25
Sted: Holmen Svømmehall

Sommersvøm: Gratis svømmeopplæring

Sommersvøm med Asker Svømmeklubb er et tilbud om gratis svømmeopplæring, sommeren 2021. Vi har fått tildelt midler fra Gjensidigestiftelsen, og kan dermed tilby 10 timer gratis svømmeopplæring pr deltaker i sommer! Tilbudet går mandag-fredag med 2 timer gratis svømmeundervisning hver dag.

Påmeldingsfristen er 26.05.2021

Aldersgruppe: 5-14 år
Aktivitetsuker: 25, 26, 28, 29
Sted: Risenga Svømmehall