25/11/2015

PRAKTISK INFORMASJON

Asker Svømmeklubb har som målsetning å øke trivsel og trygghet i vann blant befolkningen i vår region. Vi ønsker først og fremst å videreformidle gleden som følger med sikker utfoldelse i vann. Dette innebærer at lek er et svært viktig hjelpemiddel for å øke vannfølelsen og tryggheten i vannet.
Vi har hver uke tilbud om svømme- og teknikkopplæring til over 1000 deltakere fra baby til voksen.

Vår filosofi er trivsel, trygghet og prestasjon i vann.

Vi tilbyr svømmeopplæring med høy kvalitet på alle nivåer, for baby, småbarn, barn, ungdom og voksne.

Alle barn eller voksne med funksjonshemninger er også velkomne til oss. Vi ønsker å integrere alle i våre ordinære grupper, og skape et godt samhold og en opplæring som passer for hver enkelt i god dialog med foresatte.


Bildene er tatt av Gjensidigestiftelsen

Asker Svømmeklubb har som målsetning å øke trivsel og trygghet i vann blant befolkningen i vår region. Vi ønsker først og fremst å videreformidle gleden som følger med sikker utfoldelse i vann.

Vi tilbyr svømmeopplæring med høy kvalitet på alle nivåer, for baby, småbarn, barn, ungdom og voksne. Vi har hver uke tilbud om svømme- og teknikkopplæring til over 1000 deltakere fra baby til voksen.

Asker svømmeklubb jobber etter Norges svømmeforbund metodikk og pedagogikk, gjennom Norges svømmeskole. Norges Svømmeskole er en mal for svømmeopplæring.

Svømmeskolen er organisert med månedsfakturering, som betyr at deltaker er påmeldt i én sesong av gangen (august-juni). Det vil si at det sendes faktura i starten av hver måned, slik at barna individuelt kan følge sin progresjon og bytte nivå når de er klare for det. For baby og voksenkurs gjelder påmelding pr. semester (halvår).
Påmelding og administrasjon foregår via Norges svømmeskoleforbunds påmeldingssystem www.tryggivann.no. Underveis i sesongen håndteres påmelding gjennom ventelisteregistrering. Vi tar inn deltakere til svømmeskolen ved hver måned. Det er derfor kun mulig å melde på til venteliste, så tar vi kontakt fortløpende når det blir ledige plasser.
Om en mot formodning ønsker å melde av underveis i sesongen, gjøres dette skriftlig per epost.
Det er ulike priser for de ulike tilbudene og nivåene. Alle som ønsker å delta på aktivitet gjennom Asker svømmeklubb må også løse medlemskontingent 1 gang pr. kalenderår.
Asker svømmeklubb leier basseng, og blir tildelt bassengtid i samarbeid med Asker kommune. Alle grupper tilsluttet Svømmeskolen, med unntak av treningsgrupper må kjøpe inngangsbillett i tillegg til treningsavgift.
All aktivitet i regi klubben er fordelt på bassengene på Holmen svømmehall og Risenga svømmehall.
Underveis i sesongen sendes det ut viktig informasjon og påminnelser gjennom epost fra tryggivann.no. Alle eposter sendes fra en ”no-reply” adresse. Alle spørsmål eller henvendelser må derfor sendes kurs@askersvom.no. Det er viktig at deltaker påser at tryggivann-kontoen inneholder korrekt e-postadresse.