Påmeldingen til sommerens aktivitetstilbud er åpen!

12/03/2021

Denne sommeren har vi planlagt et bredt spekter av aktivitetstilbud for barn og unge. Vi tilbyr flere ulike sommerleire, intensiv svømmeopplæring og vår egen frilufts camp!

Vi anbefaler å være tidlig ute for å sikre seg plass på sommerleirene og aktivitetstilbudene da det er begrenset med plasser.

Våre sommerleire og aktivitetstilbud

Nedenfor får du en kort beskrivelse av de ulike tilbudene vi tilbyr sommeren 2021.

Splashcamp arrangeres i uke 25 og 26 på Holmen Svømmehall, og i uke 32 på Risenga Svømmehall. Her har vi fokus på svømmeopplæring på begynner- og videregående nivå, sosiale aktiviteter og morsomme uteaktiviteter.


Outdoor Adventure Camp er vår egen utendørscamp hvor vi har fokus på uteaktiviteter og friluftsliv. Her er vi ute hele tiden, og koser oss med turer i skogen og bading i sjøen for å nevne noe. Campen arrangeres i uke 31 og 32.


Nyhet! Camp Holmen er en fleridrettscamp hvor deltakerne får prøve seg på aktiviteter innen svømming, judo og turn. Sommerleiren er et samarbeid mellom Asker Svømmeklubb, Asker Turnforening og Asker Judoklubb. Camp Holmen arrangeres i uke 26 på Holmen Idrettsannlegg.


Nyhet! Camp Risenga er en fleridrettscamp hvor deltakerne får prøve seg på aktiviteter innen svømming, turn og tennis. Sommerleiren er et samarbeid mellom Asker Svømmeklubb, Asker Turnforening og Asker Tennisklubb. Camp Risenga arrangeres i uke 31 på Risenga Idrettsanlegg.


Nyhet! Intensiv svømmeopplæring er svømmeopplæring på begynner og videregående nivå som går over 4 kvelder, mandag til og med torsdag i uke 25 og 26. Opplæringen går over 40 minutter pr gang og du har samme tidspunkt og instruktør hver dag. Tilbudet avholdes på Holmen Svømmehall.

Påmelding og mer informasjon