24/02/2021

Outdoor Adventure Camp – Sommerleir for barn

Sommerleir for barn og unge: Outdoor Adventure Camp Asker

Outdoor Adventure Camp er en sommerleir for barn og unge med fokus på utaktiviteter og friluftsliv. Her går vi på turer i skog og mark, bader og svømmer i sjøen og har morsomme aktiviteter utendørs. Leiren arrangeres med base utenfor Holmen Svømmehall og passer for alle barn og unge som trives med aktiviteter utendørs.

Planlagt for 2022 er: uke 25 og 32

Informasjon om påmelding
All påmelding utføres via tryggivann.no. Trykk på «Meld på» nedenfor, velg opplæringstype «annet» -> «sommerkurs«. Du vil da få opp alle tilbudene, se ledige plasser og kan melde på ditt barn.

Video fra sommerleiren Outdoor Adventure Camp 2020


Praktisk informasjon om sommerleiren

Outdoor Adventure Camp er en sommerleir med fokus på uteaktiviteter og friluftsliv, som vil si at vi er utendørs til enhver tid. Vi har lokaler til å være innendørs hvis været blir ekstremt dårlig, men deltakerne må ha bekledning til all slags vær, og foresatte bør følge med på værmeldingen for de ulike dagene.

Aktivitetsprogrammet vil bli sendt ut til påmeldte så snart det er klart. Aktivitetene vil blandt annet inneholde turer i skog og mark, bruk av SUP, kajakk, bading i sjøen, og noe utendørs livredning. Vi anbefaler derfor at barna er svømmedyktige og trygge i vann, men vi har også redningsvester tilgjengelig for de som ønsker det.

Enkelte av aktivitetene, slik som lengre turer vil bli avholdt andre steder, og vil bli informert om i deltakerinformasjonen.

Program for sommerleiren

Sommerleiren har aktivitet mellom 09.00-15.00 mandag-fredag. Det er mulig å levere fra 08.45-09.00 og hente fra 15.00-15.15.

Barna deles inn i grupper etter alder, men aktivitetene er stort sett felles. Vi spiser lunsj sammen hver dag, med egen matpakke.

Aldersgruppe
Sommerleiren er for barn mellom 7 og 12 år

Pris
2600 kr + 250 kr meldemskontigent (gjelder pr kalenderår).

Faktura sendes ut 1 måned før oppstart med betalingsfrist på 7 dager.

Bildegodkjenning:
Vi ønsker å vite om du/dere godtar at vi kan bruke bildemateriell tatt underveis i sommerleiren til nettsiden og sosiale medier i klubbens regi.
Last ned vårt skjema og ta det med i underskrevet stand på første dag av sommerleiren. Vi trenger skjema fra alle deltakere hvor du krysser av for JA eller NEI på godkjenningen.

Spørsmål kan rettes til kurs@askersvom.no