18/01/2018

OM OPEN WATER

Hensikten med Open Water er å gjøre deg trygg i åpent vann. Open Water svømming er svømming ute i havet, innsjøer eller elver.

Wet Card

Wet Card er et Open Water ferdighetsmerke. Klubben tilbyr Wet Card kurs til sine medlemmer. Kurset inneholder info om Open Water svømming, svømmeteknikk i utesvømming og mye fokus på sikkerhet. Det er også en ferdighetsprøve. Les mer her

Gode råd

Skal du svømme Open Water selv er det mange ting å tenke på. Både sikkerhet og utstyr er viktige faktorer som du som Open Water svømmer må ha kjennskap til. Les mer om Gode råd i Open Water svømming.

Sikkerhet

Sikkerhet er veldig viktig å tenke på når du skal trene eller arrangere Open Water arrangement.
Her kan du lese mer om Open Water vettregler.

Det er også viktig å tenke over temperatur i vannet før du legger ut på trening eller skal arrangere. NSF har vedtatt grenser for maksimal svømmelengde og konkurransetid ved forskjellig vanntemperatur. Disse grensene finner du i dette dokumentet. 


NorgesSvommeskoler_Original-2
Navnet Norges Svømmeskole, logo, merker og kursnavn er registrerte varemerker som tilhører Norges Svømmeforbund, og kan ikke brukes av andre uten skriftlig tillatelse fra Norges Svømmeforbund.