Nye Korona tiltak & info om uke 47 og 48

11/11/2020

 

Viktig informasjon om nye Koronatiltak fra og med 11.11.2020 + flytting av aktivitet til Risenga

Idag, den 11.11.2020 har Asker Kommunes formansskap vedtatt at svømmehallene skal stenges for publikum fra og med fredag 13.11, men bassengene vil holdes åpne for skolesvømming, svømmeundervisning og organisert svømmetrening for barn og unge under 20 år. Dette er Asker Svømmeklubb veldig glad for.

Sammen med denne gledelige nyheten er det også kommet nye korona restriksjoner fra Asker Kommune og fra Askerbadene. Disse nye restriksjonene plikter alle klubbens medlemmer, fast ansatte, instruktører og foresatte å følge. Vi ber dere derfor om å lese disse nøye slik at vi sammen kan begrense smitten i Asker.

Nye Koronatiltak:

Uke 47 og 48 – flytting til Risenga

Grunnet reparasjonsarbeid på fliser i garderoben på Holmen Svømmehall, vil all aktivitet flyttes til Risenga i uke 47 og 48. De aktuelle trenings og svømmeopplæringsgruppene vil få e-post med informasjon om hvilke tilbud som blir gitt disse ukene.

Vi minner også om at det ikke er mulig å parkere på Risenga, og man skal benytte parkeringsplassen på Lensmannslia (8-10 minutters gange til Risenga Svømmehall).