Ny avtale med arena

06/09/2022

Etter fire år med XO Sport som klubbtøyleverandør, har Asker svømmeklubb nå inngått avtale med Chrisco om levering av arena klubbtøy.

Klubbkolleksjonen vil bestå av t-skjorte, shorts og hettejakke. I tillegg får du 20% rabatt på alt som bestilles via Asker svømmeklubbs nettbutikk hos arena/Chrisco. Arena gavekort kan også benyttes i nettbutikken.

Alle utøverne får utdelt klubb-t-skjorte med logo samt annet utstyr avhengig av alder og nivå.

For eksempel får elitesvømmerne shorts, t-skjorte og hettejakke og rekruttgruppen får shorts i tillegg til t-skjorte. Utøverne blir fakturert et symbolsk beløp for klærne.

arena lanserer sin nye kolleksjon ved juletider. Det er denne kolleksjonen Asker Svømmeklubb skal bruke så nettbutikken er åpen for å bestille ASK-klær fra desember, vi sender dere informasjon når nettsiden er åpen for bestilling av Asker klubbtøy. Badetøy kan bestilles til rabatterte priser allerede nå på arenastore.no. Rabattkoden «asker» gir 20% rabatt på nettsiden.

«Vi gleder oss til et spennende samarbeid med Chrisco og til å kle klubben i arenaprodukter», sier Kari Salvesen Mørk, Daglig Leder i Asker Svømmeklubb.

Vi takker XO Sport for godt samarbeid.