NM langbane 2018 – oppsummering

18/07/2018

NM Langbane 2018 ble arrangert på Tøyenbadet fra 12.07-15.07.18. Det var Lambertseter svømmeklubb, SK Speed og Oslo Idrettslag Svømming som stod som arrangør – all ære for et utrolig flott og vellykket arrangement!

Asker svømmeklubb stilte med 8 svømmere som over de fire dagene både stilte i junior- og i seniorklasse. Individuelt, og stafetter. Flere av våre svømmere satte ny langbanepers i sine øvelser, gutta svømte inn til en 4. plass i juniorklassen på 4x200m stafett, de svømte også inn til en 12. plass i seniorklassen på 4x100m stafett, Kristian Nilsen tok også jrNM krav på 100 fri som startsvømmer på stafetten. I seniorfinale stilte Sander Klev både i 50 rygg og i 100rygg, hvorav resultatet ble en 7.plass og en fantastisk 5 plass på 100 rygg – som er beste plassering av ASK svømmere i individuelle øvelser i mesterskapet! Gratulerer!
For mer detaljerte stevnedetaljer og resultater se medley.no

 

I tillegg til god stemning, gode resultater og fart i vann ble alle klubbene presentert gjennom en video som klubbene selv hadde laget. Klubbpresentasjon finner du på vår facebookside.
Det ble også vist frem en musikkvideo som svømmerne lagde under NM leir i Bulgaria – en utrolig morsom ice breaker – og et kreativt innslag fra arrangørens side! Filmen finner du her.

 

Neste store stevne for denne gjengen blir NM Jr & UM kortbane i november og det blir på hjemmebane.
Takk for 4 flotte dager!

Foto: NSF / Ellen Kessel