Nesten fullbooket på våre sommerleire!

30/04/2021
Sommerleire for barn 2021. Nesten fullbooket!

Wow! For en sommer dette blir!

For noen få uker siden la vi ut påmeldingen til årets sommerleire for barn og unge, og responsen har vært utrolig bra! I skrivende stund er flere av våre sommerleire fullbooket, mens noen sommerleire fortsatt har noen ledige plasser. Dette er utrolig gøy, og vi gleder oss til å ta imot barn og unge på våre sommerleire.

Rekordrask påmelding til Vill i Vann Camp

Tirsdag denne uken la vi ut påmeldingen til Vill i Vann Camp, som er en sommerleir for ungdommer. Alle de 15 plassene var revet bort iløpet av 2 timer! Det er utrolig gøy!

Vill i Vann Camp er en sommerleir for ungdommer i alderen 12-16 år, og er støttet av Norges Svømmeforbund og Sparebankstiftelsen DNB. Det gjør at sommerleiren kun koster 250 kr i medlemskontigent for deltakerne. Vi gleder oss veldig til å ta imot de glade ungdommene i uke 25 på Holmen Svømmehall.

Status: fult
Les mer om sommerleiren her>

Nesten fult alle uker på Splashcamp!

I år arrangerer vi Splashcamp i uke 25, 26 og 32 hvor de to første ukene er på Holmen Svømmehall, mens den siste uken er på Risenga Svømmehall. Plassene til uke 26 forsvant kort tid etter at påmeldingen åpnet, og nå er det kun noen få plasser igjen på begynneropplæring i uke 25 og 32. Har du et barn som er på videregående nivå kan vi informere om at det er ledige plasser på denne gruppen i uke 25 og 32.

Splashcamp fokuserer på aktiviteter i vann og på land, og er en flott måte å forbedre ens svømmeferdigheter og knytte nye beskjentskaper.

Status: få ledige plasser
Les mer om sommerleiren her>

Outdoor Adventure Camp er også populært!

Ifjor arrangerte vi for første gang Outdoor Adventure Camp, som er en sommerleir med fokus på uteaktiviteter og friluftsliv i Asker. Her går vi turer i skog og mark, bader i sjøen og har morsomme aktiviteter utendørs.

Nå er sommerleiren nesten helt full i uke 32, men vi har fortsatt ledige plasser i uke 31!

Status: ledige plasser i uke 31
Les mer om sommerleiren her>

God interesse for Camp Holmen og Camp Risenga

I år er virkelig året hvor vi satser på å tilby et bredt utvalg av aktiviteter og sommerleire for barn og unge i Asker. Derfor har vi inngått samarbeid med andre idrettsklubber for å kunne tilby to helt unike sommerleire i våre nærområder.

Camp Holmen er en sommerleir med aktiviteter innen svømming, turn og judo, mens Camp Risenga har aktiviteter innen svømming, turn og tennis. Campene arrangeres i samarbeid med Asker Turnforening, Asker Tennisklubb og Asker Judoklubb.

Begge campene er halvfulle, så her er det fortsatt mulighet for å melde seg på til en annerledes og spennende sommerleir!

Status: ledige plasser i uke 25 og 31
Les mer om Camp Holmen her>
Les mer om Camp Risenga her>

Fortsatt ledige plasser på intensiv svømmeopplæring

I uke 25 og 26 arrangerer vi intensiv svømmeopplæring på Holmen Svømmehall. Den intensive svømmeopplæringen foregår mellom 16.00 og 20.00 mandag til og med torsdag. Her får man 40 min svømmeundervisning, fire dager på rad.

Her er mange av de beste tidene på hval og skilpadde nivåene booket, men det er fortsatt mange ledige plasser dersom ditt barn skulle ha behov for litt ekstra svømmeopplæring i sommer.

Status: ledige plasser i uke 25 og 26
Les mer on intensiv svømmeopplæring her>

Har du spørsmål til sommeraktivitetene?

Vi svarer på store og små spørsmål på kurs@askersvom.no så ta gjerne kontakt med oss angående det du måtte lure på!

Påmelding til alle sommerleirene gjør du på tryggivann.no.