Landsstevnet – 23-24.03.19

07/03/2019

Med Norges Svømmeforbunds støtte og godkjennelse, og etter deres lover og regler, har Asker Svømmeklubb gleden av å invitere alle svømmere med utviklingshemming (klasse S14) til Landsstevnet i svømming 2019.
På Landsstevnet i svømming konkurreres det i klasse S14 (klassen for utviklingshemmede). For å gjøre det mer rettferdig for deltakerne, deles denne klassen igjen inn i 4 klasser, ut fra hvor fort en har svømt tidligere.

Klassen CA er en rekruttklasse for de som ikke har svømt så mye før, ikke vet hvor fort de svømmer – og/eller ikke er kjent med NSFs regler for svømming. Det er dommere til stede for å rettlede utøverne, men det er ingen dømming!

Trykk på linkene for mer informasjon:
Stevneinformasjon
– Invitasjon

OPPDATERT INFORMASJON 15.03.19

TRANSPORT
Asker svømmeklubb har satt opp en transportplan i tilknytning til Landsstevnet i Holmenhallen 23 og 24 mars 2019. Vi ber om tilbakemelding på vedlagte skjema om dere ønsker å benytte dere av tilbudet.
Fyll ut skjemaet «Bestillingsskjema, transport» og send til kari@askersvom.no.

Transport, Landsstevnet 2019
Bestillingsskjema, transport

FOTOGRAFERING/FILMING
For fotografering, video mm, trenger vi godkjenning av hver enkelt. Alle må fylle ut skjemaet: Samtykkeerkklaring – publisering bilde-og-film-av-barn.pdf, se vedlegg.

Samtykkeerklaring -publisering bilde-og-film-av-barn

FAKTA OM UTØVERNE
På stevnet stiller Per Irgens som speaker. Han vil gjerne vite noe om utøverne. Vi ber derfor om at dere fyller inn «informasjon om deltakere».
Sendt til: kari@askersvom.no

Informasjon om deltakere

MAT
Mange har bestilt både lunsj og bankett, skulle noen ikke ha bestilt, er det fortsatt åpning for det.
Send til: kari@askersvom.no

SPESIELLE BEHOV
Skulle det være spesielle behov, nøl ikke med å ta kontakt, kanskje kan vi ikke svare på alt eller løse alt, men vi vil gjøre vårt beste.

Vi ønsker alle velkommen til ekte idrettsglede!