Invitasjon til sommerleir på Holmen svømmhall 22-29.juni – oppdatert 15/6

02/06/2017

Vi ønsker Elite Sr & Jr, Elite Speed & Training, Elite Ung, Konkurranse 1 & 2 og Start velkommen til Asker sommerleir 2017 på Holmen svømmehall. Vi har lagt opp til en hyggelig uke med mye kvalitetstrening, sosiale aktiviteter og moro! Håper at dette er noe dere vil være med på.

Det er nå mer enn 40 påmeldte til sommerleir i år! Veldig gøy – se liste over.
For at det skal bli en hyggelig avslutning på torsdag 29/6 trenger Linck og Rolf hjelp. Planen er at vi skal kose oss med leker, konkurranser og avslutte med grilling og kaker.

Hvem kan være med å hjelpe til med grilling mellom kl.13.30-16? Hvem kan bake kake? Kanskje noen besteforeldre kan bistå?

Send svar til admin@askersvom.no

Elite Sr & Jr, Elite Speed vil ha Linck som trener og Speed Training, Elite Ung, Konkurranse 1 & 2 og Start vil ha Rolf og Alisher som trener. Treningsmengden vil bli tilpasset nivået til de ulike gruppene.

Står det lunsj (mat inkludert) betyr det at klubben ordner med mat, og står det nistepakke er det mat hjemmefra som gjelder. Vi ordner med frukt.

På fredag 23/6 får Elite Sr & Jr, Elite Speed, Elite Ung besøk av Johan Setterberg som vil gå gjennom ulike testemetoder og deretter utføre noen tester på utøverne. Speed training, Konkurranse 1 & 2 og Start vil har landtrening ute før svømmeøkten.

På lørdag 24/6 er det Sommerstevne i Skjetten (se vedlagt informasjon) for utøvere fødde 2007 og eldre. Stevnet er på Nebbursvollen Friluftsbad i 50m basseng i Lillestrøm. Vi håper og ønsker at så mange foreldre som mulig kommer for å «heia på» og lager masser av god stemning! Det er mulighet å ta med hele familien for både bading, grilling og leking.

Husk å send påmelding Sommerstevnet til stevne@askersvom.no senest mandag 12.juni. (det er vår interne påmeldingsfrist 12.juni som gjelder, ikke 16.juni som det står i den vedlagte invitasjonen)

På torsdagen avslutter vi sesongen med 5-kamp og grilling på Holmenskjær. Alle tar med svømmetøy og gymtøy! Veldig hyggelig om mange foreldre hjelper til å gjøre dette til en koselig ettermiddag. Vi kjøper inn pølser, brus og tilbehør, og setter stor pris på om noen foreldre kan bidra med kake.

Prisen vil være 250kr pr utøver og vil faktureres i forkant av oppstart av leieren.

Vennligst send påmelding til sommerleir til admin@askersvom.no senest mandag 12.juni.

Notere at øvelsespåmelding til stevnet skal til stevne@askersvom.no og selve leirpåmeldingen skal til admin@askersvom.no

Jeg ønsker samtidig å varsle om at det blir oppstartsleir på Holmen med noe av det samme programmet 14-19. august (uken før skolestart). Fint om dere allerede nå kan sende påmelding til admin@askersvom.no om dere vet at dette er noe deres barn skal være med på.

Med ønske om en riktig fin sommer!