02/03/2021

Intensiv svømmeopplæring

Intensiv svømmeopplæring er svømmeopplæring som går over 4 dager i utvalgte skoleferie uker. Opplæringen går til samme tid og sted mandag, tirsdag, onsdag og torsdag de aktuelle ukene, og har også samme instruktør hver gang. Hver opplæringsøkt er på 40 minutter, og har samme delmål som den ordinære begynneropplæringen.

Intensiv svømmeopplæring passer godt for barn som trenger litt ekstra tid for å mestre et delmål eller to.

Planlagt for 2021:
Uke 25 og 26 på Holmen Svømmehall

Tidspunkter
16.00-16.40: hval, skilpadde, pingvin, selunge
16.45-17.25: hval, skilpadde, pingvin, selunge
17.30-18.10: hval, skilpadde, pingvin, selunge
18.15-18.55: hval, skilpadde, pingvin, selunge


Forbehold
Vi tar forbehold om endringer i de ulike svømmeopplæringstilbudene i intensivukene. Dersom en gruppe kun har en deltaker kan det være mulig at deltakeren flyttes og at gruppen gjøres om til et annet nivå. Dette blir informert om i god tid før oppstart.

Informasjon om påmelding
All påmelding utføres via tryggivann.no. Trykk på «Meld på» nedenfor, velg opplæringstype «begynneropplæring» og så «hval», «skilpadde», «pingvin», eller «selunge» og du vil få opp en liste med tilbud som heter «intensiv» og kan se ledige plasser og melde på til ønsket tidspunkt til begynneropplæringen. Benytt samme oppskrift men velg «videregående opplæring» for sel og sjøløve.

Praktisk informasjon
Pris: 750 kr + 250 kr i medlemskontigent (gjelder pr. kalenderår)
Billett er inkludert i prisen, men du har kun tilgang til bassenget i tidsrommet opplæringen pågår.

Faktura blir sendt ut ca en uke før oppstart, og blir kun refundert ved legeærklæring (egen sykdom) eller corona relatert avlysning grunnet nye retningslinjer og lignende.

Spørsmål kan rettes til kurs@askersvom.no