Informasjon om flytten til Holmen svømmehall til svømmeskolen

26/04/2017

SVØMMESKOLEN: VIKTIG MELDING VDR. FLYTTING TIL HOLMEN SVØMMEHALL

Vi er meget heldige som har blitt spurt av Asker kommune om å være «prøvekaniner» og teste ut Holmen Svømmehall før offisiell åpning. Dette betyr at vi i løpet av mai og juni vil være alene i hallen på ettermiddagene.

-> All aktivitet som i dag er på Landøya flyttes til Holmen svømmehall.

Siste dag på Landøya er torsdag 27.april.

->Grunnet forsinkelse i byggeprosessen er all aktivitet  kansellert i uke 18 (1-7 mai). Vi beklager dette og håper på forståelse, da dette er noe vi ikke kan styre over.

Første dag på Holmen Svømmehall er mandag 8 mai.
Adresse Holmen svømmehall: Devikveien 6, 1394 Nesbru

-> Alle deltakere i Svømmeskolen vil automatisk bli overført. Det gjøres ingen administrative flyttinger, avmeldinger eller påmeldinger for denne prosessen.

-> VIKTIG: Alle som går på aktivitet på Risenga fortsetter med normal treningstid: Grupper, tider, dager og instruktører vil bestå som det er i dag frem til sommerferien. Ingen av deltakerne på Risenga blir berørt av flytteprosessen.

-> Alle grupper som i dag går på mandager, tirsdager og torsdager på Landøya beholder sine tider også på Holmen. Det betyr at påmeldt dag, tidspunkt og nivå består, vi flytter kun basseng og adresse.

-> De som har svømmeskole på søndager får nye treningstider pga. endring av åpningstid. Utvidet informasjon ligger som PDF i denne mailen.

> De gruppene som mister treningsdagen søndag 29 april og tirsdag 02 mai har fått en erstatningsdag i juni som er lagt inn på tryggivann.no

Viktig at alle leser og setter seg inn i informasjonen som er vedlagt denne mailen.

Vi håper på forståelse for at det kan bli noen praktiske problemer som kan oppstå i flytteprosessen, men håper at alle gleder seg til å kunne ta i bruk ny svømmehall.

Vi gleder oss til å være representanter for et nytt svømmeanlegg,- og ser frem til å fylle svømmehallen med masse aktivitet!

 

Minner om at siste faktura for svømmeskolen blir sendt ut i mai. Det sendes ikke ut faktura for juni 2017. Avmeldingsfrist for månedsfakturerte grupper er den 15. måneden før ønsket slutt.

De som melder av før 15.05 vil ikke motta fortrinnsrett for påmelding til høsten. Totalprisen for et helt år er delt på antall måneder med treningsaktivitet. Prisen pr. måned er lik uansett antall treningsdager pr måned.

Mvh.

Svømmeskolen, Asker Svømmeklubb

kurs@askersvom.no