En sommer med mange sommeraktiviteter

18/08/2021
Sommeraktiviteter, her i form av flytetrening

Alle våre sommeraktiviteter er vel gjennomført!

Sommerferien er ferdig og det er også våre sommeraktiviteter. I sommer har vi hatt veldig mange barn som har deltatt på ulike tilbud av sommeraktiviteter. Vi har tidligere skrevet om våre sommeraktiviteter; her, men vi må inkludere Camp Holmen og Camp Risenga også. Samt få med siste runde av sommersvøm.

Camp Holmen

Camp Holmen er en samarbeidscamp vi hadde sammen med Asker Judoklubb og Asker Turnforening. Her fikk barna prøve seg på 3 ulike aktiviteter, på samme camp! De startet dagen i judohallen, for så spise lunsj på Holmen før de hadde en svømmeøkt. Dagen endte i turnhallen. Det fremstod som at barna likte godt å kunne prøve seg på flere aktiviteter. Dette lagde en naturlig god variasjon gjennom uken. Instruktørene våre opplevde også at barna var svært positivt innstilt til trening i hallen. Tross gode 90 minutter med judotrening i forkant.

Camp Risenga

Camp Risenga er en samarbeidscamp vi hadde sammen med Asker Turnforening og Asker Tennisklubb. Også her fikk barna prøve seg på 3 ulike aktiviteter på samme camp. I likhet med Camp Holmen var dette en suksess!

Sommersvøm

Dette har vært det desidert mest populære tilbudet av sommeraktiviteter som vi har hatt. Takket være Gjensidigestiftelsen har vi hatt mulighet til å tilby gratis svømmeopplæring til utrolig mange barn. Noe vi ser både har gitt resultater i ferdigheter og gode opplevelser. Her har barna fått 2 timer i vannet, hver dag i én uke. Instruktørene våre synes det var utrolig morsomt å følge de samme barna så tett gjennom en uke og fikk se de store fremskrittene som er gjort. Et utrolig spennende tilbud vi er svært stolte av å få prøve ut, hvor vi har fått gode tilbakemeldinger både fra barn, foresatte og instruktører!

Sommersvøm, gratis svømmeopplæring takket være Gjensidigestiftelsen