12/03/2021

Camp Holmen

Camp Holmen er en fleridrettscamp for barn og unge mellom 7 og 12 år, og er en flott arena for å prøve seg på flere idretter og danne nye bekjentskaper. Sommerleiren har fokus på aktiviteter innen svømming, turn og judo, og er et samarbeid mellom Asker Svømmeklubb, Asker Turnforening og Asker Judoklubb.

Sommerleiren går mandag-fredag, og har et tredelt program hvor de får en økt innen hver idrett hver dag.

Planlagt for 2021: Uke 26 på Holmen

Informasjon om påmelding
All påmelding utføres via tryggivann.no. Trykk på «Meld på» nedenfor, velg opplæringstype «annet» -> «sommerkurs» . Du vil da få opp alle tilbudene, se ledige plasser og kan melde på ditt barn.

Praktisk informasjon
Medlemskontigent til alle tre klubbene er inkludert i prisen, og deltakerne er dermed forsikret på aktiviteten.
De ulike aktivitetene styres av dyktige instruktører fra de tre klubbene, og deltakerne må ha med seg bekledning til de ulike aktivitetene hver dag.

Deltakerne må ha med seg egen matpakke og drikkeflaske hver dag.

Klubbene stiller med frukt i pauser.

Deltakerinformasjon blir sendt ut i forkant av sommerleiren.

Informasjon om aktivitetene

Svømming
Her har vi fokus på videregående svømmeopplæring, som vil si at du bør ha bestått sel eller høyere i Norges Svømmeskole eller være svømmedyktig. Vi har fokus på utvikling av svømmeteknikken, distansesvømming og det vil også være innslag av våre andre grener som synkron og minipolo. Aktiviteten ledes av sertifiserte svømmeinstruktører og vil pågå på Holmen Svømmehall.

Turn
I denne uken vil barna få turne i ulike turnapparater som bom, skranke, hopp, ringer, airtrack, tumbling, trampett, trampoline, samt prøvd seg på akrobatiske øvelser.  Alt i et sikkert og tilrettelagt miljø sammen med godt kvalifiserte trenere. Enten man er nybegynner eller har drevet med turn i flere år vil man få utfordringer denne uken, og vi vet at barna vil få morsomme dager sammen med oss. Turntreningen vil være i Holmen Turnhall.

Judo
Judo er en japansk kampidrett basert på kast- og kontrollteknikker. Det er en spennende og meget variert idrett hvor en får trent både balanse, koordinasjon, smidighet, bevegelighet og styrke. En meget allsidig og god grunntrening. Judo passer meget godt for barn,- både jenter og gutter. Den allsidige treningen, konsentrasjonen og spenningen ved å beherske kroppen bl.a. gjennom fallteknikker og kast gir mye positiv læring. Aktiviteten vil drives av dyktige judo trenere og vil foregå i judohallen i fjellhallen på Holmen.

Aldersgruppe: 7-12 år
Pris: 2700 kr pr person
Uke: 26
Inngang til svømmehallen: Billett til svømmehallen er inkludert i prisen
Sted: Holmen

Program

09.00-09.30Innregistrering, regler, skifting
09.30-11.00Judo
11.00-12.00Skift og lunch
12.00-13.30Svømming
13.30-14.00Fruktpause
14.00-15.30Turn
15.30-16.00Skift, pause og henting
Endelig program vil bli oppdatert her.

Bildegodkjenning:
Vi ønsker å vite om du/dere godtar at vi kan bruke bildemateriell tatt underveis i Sommerleiren til nettsiden og sosiale medier i klubbens regi.
Last ned vårt skjema og ta det med i underskrevet stand på første dag av Sommerleiren. Vi trenger skjema fra alle deltakere hvor du krysser av for JA eller NEI på godkjenningen.

Spørsmål kan rettes til kurs@askersvom.no