Askersvømmere i aksjon under Landsstevnet i svømming for utviklingshemmede

26/09/2016

Madla svømmeklubb og Norges Svømmeforbund arrangerte årets Landsstevnet i svømming for utviklingshemmede. 24.- og 25. september. 62 utøvere fra 15 klubber var samlet i Stavanger svømmehall for å prøve seg i bassenget, konkurrere og ha det gøy!

Lørdagen begynte med et foredrag av Himmeljegerne som snakket om turer de hadde vært på.  Mads Andreassen fra ASK snakket om en 3-ukers tur til Canada han hadde hatt med brødrene Lars Martin og Simen. I april var gutta igjen på tur igjen, en fem dagers skiekspedisjon i Jotunheimen. Denne gangen var også Ola Riise fra ASK med.

På lørdag var det svært mange gode resultater. Ola fikk 2 gull og ett sølv, Saga Christiansdottir Haugland fikk to gull og ett sølv. Mads lå rett over pers på alle øvelsene, og tok dessverre ikke med seg noen medaljer hjem. På lørdag kveld var alle 62 utøvere på tur i Stavanger by før banketten stod for tur på kvelden.

Søndagen var også svært vellykket,- mye bra svømming og flere perser. Ola tok totalt 5 medaljer og Saga 5 medaljer i helgen.

Et svært vellykket stevne – alle var storfornøyde og gleder seg masse til neste gang!