Asker Svømmeklubb går spennende tider i møte med internasjonale topptrenere og ny svømmehall i 2017

09/08/2016

Asker svømmeklubb har en ung og sterk svømmetropp, og satser stort for å utvikle både bredde- og elitesvømmere. Asker Kommunes nye svømmehall åpner i april 2017, noe som gir muligheter for både bedre treningsforhold og økt kapasitet. Klubben forbereder seg ved å restrukturere klubben og ansette trenere som har nødvendige erfaringer og kvalifikasjoner til satsingen.

Linck Bergen har 25-30 års erfaring som trener, og har blant annet trent 11 Olympiske utøvere, og mange utøvere som er kvalifisert til det amerikanske landslagssystemet. Dette er en trener med en solid merittliste. Linck vil være en viktig ressurs for svømmemiljøet i Asker, som også vil kunne komme resten av svømme-Norge til nytte.

Sven Jaeger har 8 års erfaring som trener i forskjellige lag som; Kolbotn IL, AZ og PC Amersfoort i Nederland, University of Wisconsin Oshkosh college team og Oshkosh YMCA Dolphin i USA. I Amersfoort har Sven erfaring som hovedtrener for svømmere på europeisk og internasjonalt nivå. Sven er fremdeles involvert i utviklingen av en av de beste sprinter i Nederland Jesse Puts.

Rolf Nordang har 3 års erfaring som trener i Asker og er en aktiv svømmer på masters nivå. Rolf er lidenskapelig opptatt svømming. Med 25 års erfaring som leder i finansiellvirksomheter kombinert med coach og psykologistudier vil Rolf være en bidragsyter til klubben på flere nivåer enn som trener.

Asker Svømmeklubb gleder seg til å få dette trenerteamet på plass.