Årsmøte og årsfest 27.03.19

19/02/2019

Asker Svømmeklubbs årsmøte og årsfest vil avholdes 27. mars i sosialrommet i underetasjen på Holmen svømmehall.

Årsmøtet er klubbmedlemmenes mulighet til å påvirke klubbens arbeid både sportslig og sosialt. Alle medlemmer har stemmerett og din stemme blir hørt. Møt opp og gjør en forskjell.
Tradisjonen tro avsluttes det hele med årsfesten. Her ønsker vi både svømmere og foreldre velkommen. God mat og hyggelig samvær og hvor vi gjør litt ekstra stas på de som har utmerket seg igjennom fjoråret.

Asker Svømmeklubbs årsmøte Dato :
Onsdag 27. mars 2019 Tid : kl. 18.00 -19.00
Sted : Holmen svømmehall

Sakspapirer og invitasjon blir lagt ut på på hjemmesiden.
Du finner alle dokumenter her
Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende senest 10. mars 2019 (styret@askersvom.no).
Sakspapirer vil bli lagt på ut på www.askersvom.no senest 13. mars 2019, men vi legger ut fortløpende.

For å ha stemmerett på årsmøtet og være valgbar til verv må man ha fylt 15 år, være registrert som medlem senest en måned før årsmøtet, og kontingenten må være betalt.
Du registrerer deg som medlem her
Vi oppfordrer foreldre til melde seg inn og på den måten støtte klubben. Vi trenger også nye medlemmer til styre og komiteer. Føler du deg kallet, ta kontakt med valgkomiteens leder Kurt Swakhoven (kurt@swakhoven.com)

Årsfesten etterfølger årsmøtet kl. 19.00 og vi oppfordrer alle svømmere og gjerne foresatte til å melde seg på. På årsfesten gis det ut årlige priser til svømmere som har tatt klubb- og poengrekorder og det gjøres stas på medlemmer som har utmerket seg. Det serveres mat og drikke og deltakelse koster kr 100. Påmelding her

Vi håper å se så mange som mulig den 27. mars.

Mvh. Styret