27/10/2020

4.4 Klubbens konkurranser/arrangementer

Asker svømmeklubb har to hovedarrangementer gjennomåret: Asker Open i februar og Asker Høststevne/Jaked cup i september. Dette er viktige konkurranser for klubben både når det gjelder profilering og økonomi. Dette er to av arrangementene hvor de foresatte/mastersvømmere må bidra til dugnadsinnsats.

Asker svømmeklubb arrangerer også uformelle klubbkonkurranser i forbindelse med «Julesvøm» i desember og eventuelt avdelingsvise sommeravslutninger i juni. I tillegg arrangeres det 1-2 ikke-approberte konkurranser i året.

Asker svømmeklubb blir tildelt konkurranser fra NSF, og har tidligere gjennomført LÅMØ, NM kortbane, UM/NM jr og Landsstevnet. Asker svømmeklubb ønsker å være en mesterskapsklubb, og vil med jevne mellomrom søke om mesterskap og mønstringer.

Synkron arrangerer «Julesvømming», med oppvisning som viser hva de har jobbet med siste halvåret/året. På Julesvømming deles det også ut Stjernediplomer for de som har bestått stjernetester i løpet av semesteret. Sommeravslutning arrangeres i juni med oppvisning.

Asker svømmeklubb har arrangert Stjernekonkurranser, Asker Synchro Open og Barracuda cup.

Stup
Ikke aktuelt pr dags dato.

Innholdsfortegnelse – Klubbhåndbok

Vedlikeholdt: 11.05.22
Redigert: 11.05.22
Godkjent: 11.05.22