Landsstevnet – 23-24.03.19

Med Norges Svømmeforbunds støtte og godkjennelse, og etter deres lover og regler, har Asker Svømmeklubb gleden av å invitere alle svømmere med utviklingshemming (klasse S14) til Landsstevnet i svømming 2019.
På Landsstevnet i svømming konkurreres det i klasse S14 (klassen for utviklingshemmede). For å gjøre det mer rettferdig for deltakerne, deles denne klassen igjen inn i 4 klasser, ut fra hvor fort en har svømt tidligere.

Klassen CA er en rekruttklasse for de som ikke har svømt så mye før, ikke vet hvor fort de svømmer – og/eller ikke er kjent med NSFs regler for svømming. Det er dommere til stede for å rettlede utøverne, men det er ingen dømming!

Trykk på linkene for mer informasjon:
Stevneinformasjon
– Invitasjon

TRANSPORT
Asker svømmeklubb har satt opp en transportplan i tilknytning til Landsstevnet i Holmenhallen 23 og 24 mars 2019. Vi ber om tilbakemelding på vedlagte skjema om dere ønsker å benytte dere av tilbudet.
Fyll ut skjemaet «Bestillingsskjema, transport» og send til kari@askersvom.no.

FOTOGRAFERING/FILMING
For fotografering, video mm, trenger vi godkjenning av hver enkelt. Alle må fylle ut skjemaet: Samtykkeerkklaring – publisering bilde-og-film-av-barn.pdf, se vedlegg.

FAKTA OM UTØVERNE
På stevnet stiller Per Irgens som speaker. Han vil gjerne vite noe om utøverne. Vi ber derfor om at dere fyller inn «informasjon om deltakere».
Sendt til: kari@askersvom.no

MAT
Mange har bestilt både lunsj og bankett, skulle noen ikke ha bestilt, er det fortsatt åpning for det.
Send til: kari@askersvom.no

SPESIELLE BEHOV
Skulle det være spesielle behov, nøl ikke med å ta kontakt, kanskje kan vi ikke svare på alt eller løse alt, men vi vil gjøre vårt beste.

Vi ønsker alle velkommen til ekte idrettsglede!