VOKSEN

VANNTRIM

Vanntrim er et tilbud til de som ønsker å trimme i vann.
Vanntrim er en fin treningsform der du ikke belaster kroppen unødig da vi bruker vannet som motstand. Denne treningsformen er fin for voksne/eldre mennesker, gravide og de med muskel- og skjelettplager. Du avgjør selv hvor mye du tar i og gjennom det hvor stor belastning kroppen din får ut fra eget behov. Det er alltid mulighet for individuelle tilpasninger.

Les mer…

 

SVØMMEOPPLÆRING FOR VOKSNE

Voksenopplæring er et tilbud til alle voksne i nærmiljøet som trenger opplæring eller veiledning i svømming. Her tar vi av oss voksne som aldri har lært å svømme, voksne med vannskrekk, voksne som kan svømme men trenger mer trening før de går ut på dypet osv.
Målsetningen å få kursdeltakerne til å bli trygge i vannet, samt lære å svømme. Å skape trygghet til instruktøren er et viktig element i voksenopplæringen. I likhet med kursene for barn er det også viktig at de voksne skal bli kjent med og trygg på oppdriften og motstanden i vannet. Igjen benyttes elementære flyte- og gli øvelser før den ordinære teknikktreningen starter. Det å være redd for å ha hodet under vann er et svært vanlig problem på disse kursene og det jobbes også mye med å opparbeide trygghet på dette området.

Les mer…

 

CRAWLEKURS FOR VOKSNE – NIVÅ 1

Kurs for voksne som ønsker innføring i å svømme crawl. Timen baseres på å lære de grunnleggende teknikkene for god crawl. Det settes vekt på øvelser for linjeholdning, pust og beinspark.
Krav: Du må være trygg på dypt vann, og være svømmedyktig.

Les mer…

 

CRAWLEKURS FOR VOKSNE – NIVÅ 2

Kurs for voksne som kjenner til crawl, men ønsker mer veiledning. Timen baseres på videreutvikling av crawl, samt noe vendinger og rygg. Det fokuseres på øvelser knyttet til teknisk utførelse ved mindre motstand i vannet og linjehold og beinspark.

Les mer…

 

CRAWLEKURS FOR VOKSNE – NIVÅ 3

Crawlekurs for viderekommende. For å kunne delta på dette kurset må du ha en grunnleggende crawlforståelse, og kunne svømme flere lengder. Fokuset på kurset er å lære finkoordinert crawl og utvikle utholdenhet. Det vil være mer fokus på finteknikk.

Les mer…