06/11/2018

TRENINGSGRUPPER

«Vill i vann» er et breddeaktivitetstilbud for barn og unge med fokus på mestring og progresjon, miljø og samhold. Vill i vann er et alternativt aktivitetstilbud til klubbens trenings- og konkurransepartier for barn og unge som liker å være i vann men nødvendigvis ikke ønsker å konkurrere aktivt.
Les mer om Vill i vann her.


«Ungdomstrening» er en gruppe for ungdommer som kanskje ikke har svømt mye tidligere, og ønsker en innføring i de ulike svømmeartene. Gruppen trener grunnleggende ferdigheter, med fokus på grovkoordinert forståelse, utholdenhet og mestring. Les mer om ungdomstrening her.


«Speed Training» er en gruppe for idrettsglede, samt trene og forbedre teknikk i alle fire svømmestiler. Denne gruppen er åpen for svømmere som vil holde seg i form, som synes svømming er gøy, og som kanskje vil trappe ned på konkurransesvømmingen. Utøverne bør beherske fri, bryst og rygg på en god måte. For å kvalifisere seg til gruppen må svømmerne være motivert til å trene 2 ganger pr uke. Denne gruppen deltar ikke på stevner.