TRENERE

 

Matias Raknes
Rolle: Hovedinstruktør
«Stup er en sport som både er mentalt og fysisk krevende. Det er en sport som er fantastisk å mestre, og en av de peneste sportene i verden»

Matias har trent stup i 10 år, og trent i både Tønsberg, Sola, Stavanger, Bærum og Asker Stupklubb. Han har jobbet som trener i 5 år, også vært dommer i konkurranser.
Hans mål for Asker stup er at utøverne etter hvert kan delta i konkurranser, og møte stupere på tvers av landet.

 

Casper Rudlang
Rolle: Instruktør
«Stup er en sport som forbedrer ens egen kroppskontroll og fysisk styrke i og med at det er krevende egenskaper. Disse egenskapene er det som gjør sporten å attraktiv å se på, god for helsen og morsom å mestre»
Casper ha trent stup i Asker stupeklubb siden klubben startet opp igjen noen år tilbake utenom 1-2 år før han kom tilbake som trener for klubben. Hans far var den ansvarlige for å gjenoppstarte klubben, og trente Casper selv både i stup og teknikker. Casper har også en utdannelse som stupetrener på nivå 1 i Norges svømme forbund (NSF), og har mål for Asker stup i likhet med NSFs mål for kurs i Norge; det å la utøverne oppleve trygghet og mestringsfølelse, for å få en sterk interesse for sporten og kunne nå langt som atlet.