14/01/2018

OM MINIPOLO

Minipolo er et ballspill i vann for barn fra 8 til og med 12 år. Minipolo tar utgangspunkt i idretten vannpolo, men er gjort lettere å spille og trene ved å forenkle reglene og krav til utstyr. Minipolo gir barn og unge en ypperlig mulighet til å ha det moro i vann. Sport, lek og mestringsglede i et godt samspill.

Minipolotrening

Minipolotrening skal være morsomt, med fokus på spill, lek og mestring. Det vil trenes på tekniske ferdigheter og svømming, og Minipolotreningen er delt opp i fire nivåer, basert på ferdigheter. Utøverne får diplom etter gjennomført hvert nivå.

Minipoloturnering

Minipolo er et spill med likhetstrekk til håndball og basketball. Det spilles i basseng med et mål på hver side. Minipolo spilles i basseng med en banestørrelse tilpasset barn, og det bassenget man har tilgang til. Det spilles med to lag med 5-6 spillere på hvert lag, inkludert målvakt. Lagene består av spillere av begge kjønn. Spillet går ut på å få ballen i motstanders mål, som er beskyttet av hver sin målvakt. Det laget som har flest mål etter to omganger vinner. Det trengs en dommer til å dømme kampen.


NorgesSvommeskoler_Original-2
Navnet Norges Svømmeskole, logo, merker og kursnavn er registrerte varemerker som tilhører Norges Svømmeforbund, og kan ikke brukes av andre uten skriftlig tillatelse fra Norges Svømmeforbund.